Pergalingus taškus „Neptūnui“ pelnė Valdas Vasylius. Puolėjo sudėtingai atliktas metimas, K. Maksvyčio nenustebino.

„Valdas gali pataikyti tokius metimus. Išsirango jis kaip ungurys.“


Paskutinis serbų metimą atliko Marcusas Williamsas. „Neptūno“ treneriai teigė nuspėję, jog būtent šiam amerikiečiui bus patikėta paskutinė ataka.

„Buvo likusios trys sekundės, nusprendėme „nebauduoti“. Įtarėme, jog M. Williamsas imsis iniciatyvos. Gynyboje su juo susitvarkyti užduotį gavo mūsų geras gynėjas Martynas Mažeika. Suvirpėjo širdis, kai amerikietis išmetė kamuolį, bet, ačiū Dievui, mūsų sprendimas pasiteisino.“

Belgrado „Cervena Zvezda“ vyriausiasis treneris Dežanas Radonjičius pasveikino klaipėdiečius su pergale ir gailėjosi, jog rungtynių pradžia jo auklėtiniai sužaidė nesusikaupę.

„Antrame kėlinyje žaidėme geriau, bet lemiamomis minutėmis priėmėme keletą neteisingų sprendimų, kurie ir nulėmė mačo baigtį. Esame dar jauna komanda. Paskutinė mūsų ataka tokia ir turėjo būti. Gaila, kad nepataikėme“, - teigė D. Radonjičius.

„Cervena Zvezda“ komandai tai buvo pirmas pralaimėjimas šį sezoną. Adrijos lygoje serbai žengia be pralaimėjimų: keturios pergalės iš tiek pat galimų.

„Mes patenkinti pergalingais rezultatais Adrijos lygoje. Buvo daug sunkių rungtynių. Stengsimės ir toliau išlaikyti pergalingą kelią Adrijos lygos mačuose.“

„Neptūnui“ tai buvo 8 pergalė šį sezoną iš 9 galimų. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) klaipėdiečiai turi 7 pergales iš tiek pat galimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)