Palyginus su praėjusiais metais, parduotų abonementų skaičius į „Lietkabelio“ rungtynes išaugo. Jei abonementų įsigijimų skaičius ir toliau augs, Panevėžio komandos fanai varžybas stebės pilname arenos parteryje.

„Jei komanda rodys gerus rezultatus, manome kad kitąmet bus parduota jau 1300 abonementų arba visas pirmas aukštas. Sirgaliai yra kaip šeštas žaidėjas aikštelėje, todėl mes esame pasiruošę jų į areną pakviesti kaip įmanoma daugiau“, – sakė „Cido“ arenos generalinis direktorius Tomas Inčikas.

Pagrindinė „Lietkabelio“ stiprybė – stabilumas

Pasak E. Pūro, šiemet komanda yra išskirtinai stabili ir turi ilgą atsarginių žaidėjų suolelį. Komandoje yra 10 lygiaverčių žaidėjų, kurie bet kada gali išeiti į aikštelę ir greitai įsilieti į žaidimą.

„Dažnai net 4 - 6 žaidėjai pelno po 8 - 12 taškų, o rezultatyviai gali sužaisi tiek aukštaūgiai, tiek įžaidėjai, tiek atakuojantys krepšininkai. Komanda neturi aiškaus lyderio, bet tai treneriui leidžia laisvai keisti žaidėjus, nesutrikdant komandos pusiausvyros. Manome, kad žaidimas dar pagerės, kai į komandą grįš jau sveikstantis Dainius Šalenga“, – sakė E. Pūras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)