„Stengsimės būti savimi. Kietai ginsimės ir bandysime sustabdyti „Žalgirio“ greitą puolimą bei kovą dėl kamuolių. Jei gerai ginsimės ir išlaikysime aukštą tempą, manau, kad galime laimėti. „Žalgiris“ yra patyrusi komanda, todėl turėsime būti nusiteikę tam, kad visos 40 minučių bus sunkios“, - kalbėjo ispanas.

P. Laso išvardijo, kuriuos sezono pradžioje daugiausiai kamavo traumos: „Rudy Fernandezas turėjo sveikatos problemų, tačiau dabar jaučiasi geriau. Jis žaidė kelias minutes šalies čempionate ir jau treniruojasi iš visų jėgų. Vis dar neaiški Andreso Nocioni būklė. Nieko rimto, bet stebėsime jį toliau. Salahas Mejri karščiuoja. Tokios smulkmenos atsitinka kiekvieną savaitę. Vis dėlto komanda pasiruošusi. Po Ispanijos taurės turnyro turėjome dvi savaites, kai pratybos buvo ypač svarbios. Dabar visi krepšininkai laukia Eurolygos starto“.

Specialistas prieš grupės varžybų pradžią turi išsikėlęs tikslą nepralaimėti namuose bei patekti į TOP-16 etapą.

„Turnyro pradžioje gali atrodyti, kad vieni stipresni už kitus. Tačiau yra komandų, kurios sezono eigoje auga bei tobulėja, todėl viskas keičiasi. Mūsų pirmasis tikslas – patekti į TOP-16 etapą. Svarbiausia, nepralaimėti rungtynių namie. A grupėje nėra tokių skambių vardų, kurių yra kitose grupėse, tačiau tai nereiškia, kad bus lengva“, – tvirtino P. Laso.

„Real“ ir „Žalgirio“ akistata numatyta penktadienį 20 val. 30 min.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!