„Sutarėme, kad atliksime kelių krypčių tyrimus apie NBA vaizdo žaidimus ir viešai pristatysime jų rezultatus. Konsultuodamiesi su dr. Lina Pileliene, neseniai atlikome eksperimentinį tyrimą su Universiteto studentais ir NBA žaidimų vartotojais.

Viena grupė, kurią sudarė 30 LSU studentų, stebėjo NBA varžybas per televiziją, kita 30 tiriamųjų grupė žaidė NBA vaizdo žaidimą. Siekėme palyginti ir išsiaiškinti produkto demonstravimo veiksmingumo lygį sporto varžybų transliacijos metu ir žaidžiant sporto vaizdo žaidimą. Tai leis atsakyti į probleminį klausimą, kur geriau investuoti rėmėjams – į televizijos ar vaizdo žaidimų medijos kanalus“, – teigė LSU sporto vadybos magistrantas Edgaras Abromavičius.

Universiteto studentai planuoja ir daugiau bendrų projektų, o juos konsultuos NBA atstovai.

„Panašūs tyrimai yra atliekami Azijoje, tai viena naujausių sporto vadybos mokslo krypčių. Neabejoju, kad mūsų bendradarbiavimas su NBA tęsis, nes šie tyrimai labai aktualūs moksline ir praktine prasme. Netrukus pristatysime pastarojo tyrimo duomenis NBA Londono padalinio vadovams“, – teigė LSU studentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)