Sekmadienį svečiuose „Karališkasis“ klubas 90:76 (28:23, 18:14, 23:21, 21:18) nugalėjo antrą nesėkmę patyrusią ir į šešioliktą poziciją smuktelėjusią San Sebastiano „Gipuzoka Basket“ ekipą.

Lietuvis nugalėtojams pelnė 8 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Per 22 žaidimo minutes (22:12) J. Mačiulis pataikė vienintelį mesta tritaškį, 2 dvitaškius iš 3 bei realizavo vienintelį baudos metimą.

Rezultatyviau komandoje už Lietuvos rinktinės puolėją žaidė Sergio Rodriguezas (19 tšk.), Sergio Llullas (16 tšk.), Kelvinas Riversas (11 tšk.), Jaycee Carrollas (10 tšk.) bei Felipe Reyesas (9 taškai).

Šeimininkams 18 taškų pelnė Willis Hanley'us, 16 – Taquanas Deanas, 11 – Danielis Diezas.

Taip pat po dvi pergales čempionato starte iškovojo ir Malagos „Unicaja“ komanda su Mindaugu Kuzminsku, Bilbao „Basket“, Mursijos „Universidad Catolica“ ir Badalonos „FIATC Joventut“ krepšininkai.

Pirmo turo susitikimą pralaimėjęs Manresos „La Bruixa d'Or“ klubas su Mariumi Grigoniu yra tryliktas, ir antrojo turo rungtynes antradienį namuose žais su šalies čempione „FC Barcelona“ komanda.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)