N. Batumo vedama Kano komanda tik po atkaklios kovos Ruane 87:99 nusileido dviem lygomis aukščiau žaidžiančiai vietos „SPO Rouen“ ekipai.

Betmenu vadinamas prancūzas vilkėjo savo penktu numeriu pažymėtus marškinėlius ir buvo rezultatyviausias „Caen Basket“ gretose. Jo sąskaitoje – 15 taškų.

Nugalėtojus į priekį vedė Michaelas Juice Thompsonas, surinkęs 21 tašką.

„Praėjo jau 11 metų nuo to laiko, kai palikau „Caen Basket“ – klubą, kuris mane pasikvietė iš mažo Pont l'Eveque miestelio. Tai buvo didžiulis žingsnis mano karjeroje. Iki šiol seku šios komandos žaidimą ir rezultatus bei bendrauju su buvusiais bendraklubiais. Manau, šįvakar žaidėme tikrai gerai ir parodėme, kad „Caen Basket“ vertas daugiau nei tik ketvirta šalies lyga“, – po susitikimo kalbėjo Nicas.

Beje, prieš porą dienų Monpeljė buvo surengtas draugiškas mačas tarp Tony Parkerio komandos ir „Paris-Levallois“ klubo iš aukščiausios šalies lygos (LNB). Šią dvikovą net 115:99 laimėjo žvaigždžių rinktinė, kurios garbę gynė ne tik T. Parkeris jo brolis Pierre'as, N. Batumas ir Borisas Diaw, bet ir Michaelas Finley, Corey Maggette, Thabo Sefolosha, Kevinas Seraphinas bei kiti.

T. Parkeris atliko trigubą dublį – 21 taškas, 10 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių, o jo, N. Batumo ir B. Diawo trijulė kartu pelnė daugiau nei 60 taškų.

Puikiai nusiteikę prancūzai rungtynių metu pademonstravo ir savo šokių judesius.

Pinigai už šias abejas rungtynes buvo skirti labdarai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)