„Tiek LKL, tiek UAB „Silberauto“ sutarė dėl abipusiai naudingų tikslų. Šį bendradarbiavimą paskatino naujasis LKL prezidentas Remigijus Milašius. Remigijus – mums nuo seno labai gerai pažįstamas kaip puikus, išradingas ir sėkmingas verslininkas. Išnaudodamas šias savybes jis ir pakvietė į abiem pusėms priimtiną bendradarbiavimą“, – sakė UAB „Silberauto“ generalinis direktorius Rimantas Stankevičius.

Vienos didžiausių automobilių verslo įmonių Baltijos šalyje ir vienintelės „Mercedes-Benz“ atstovės Lietuvoje vadovas neabejojo, kad ši partnerystė bus abipusiai naudinga.

„Manome, jog Lietuvoje tiek krepšinis, tiek „Mercedes-Benz“ prekinis ženklas vienas kito yra tikrai verti –abu solidūs, puikiai žinomi, gerbiami. Tad manome, jog vienas kitą šiame bendradarbiavime labai gerai papildysime“, – aiškino R. Stankevičius.

Jam pritarė ir BEKO-LKL prezidentas Remigijus Milašius, kuris buvo itin patenkintas dėl galimybės dirbti su tokiu žinomu prekės ženklu, kaip „Mercedes-Benz“.

„Nedaug kas pasaulyje gali pasigirti tokia reputacija, kaip „Mercedes-Benz“. Džiaugiamės turėdami proga dirbti kartu su šią įmonę Lietuvoje atstovaujančia „Silberauto“. Manau, kad per šiuos trejus metus Lietuvos krepšinio labui kartu sugebėsime nuveikti išties daug“, – teigė R. Milašius.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!