Pirmus du kėlinius virė nuožmi kova, tačiau trečią kėlinį varžovai laimėjo rezultatu 21:10 ir susikrovė solidžią persvarą – 65:45. Lietuvos vicečempionai taip pat nepasimetė – surengė spurtą net 14:0 ir gerokai priartėjo 59:66. Buvo atkurta intriga.

Visgi, rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė ir pergalę šventė svečiai.

Rusijos ekipą į pergalę vedė Artiomas Parachovskis, pelnęs 18 taškų, Taylor‘as Rochestie įmetė 13, Trey Thompkinsas – 12, Tarence'as Kinsey – 11 taškų.

Iš neptūniečių išsiskyrė Arnas Butkevičius, pelnęs 12 taškų. Deividas Gailius surinko 11, Valdas Vasylius – 10, Michailas Anisimovas – 9, Simas Galdikas ir Martynas Mažeika – po 7, Justas Sinica ir Mindaugas Girdžiūnas – po 6, Donatas Zavackas – 2 taškus.

Tai jau buvo trečios neptūniečių draugiškos rungtynės. Prieš tai Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 78:67 nugalėjo Ukrainos čempionus Kijevo „Budivelnyk“ krepšininkus ir išvykoje rezultatu 102:59 sutriuškino „Šiaulių“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)