Ketvirtadienį „Lietkabelis“ susitiks su Valdemaro Chomičiaus treniruojama Dniepropetrovsko „Dnipro“ (Ukraina), o šeštadienį – su aštuntąją vietą praėjusių metų Latvijos čempionate užėmusia Latvijos Universiteto komanda.

Tarpsezonį Dainiumi Šalenga, Žygimantu Jonušu ir Evaldu Žabu pasistiprinusi ekipa vis dar dairosi aukštaūgių ir atakų organizatoriaus. Šiuo metu komandos peržiūroje dalyvauja 212 cm ūgio kroatas Domagojus Bubalo, kurio likimą treneriai spręs po pirmų dvejų draugiškų rungtynių.

Rugsėjo 7–10 dienomis „Lietkabelis“ viešės Alytuje, kur dalyvaus tarptautiniame šešių komandų turnyre. Jame be panevėžiečių ir šeimininkės „Dzūkijos“, dar dalyvaus Latvijos vicečempionai Rygos VEF, Maskvos srities „Chimki“ (Rusija), Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija) ir Južno „Chimik“ (Ukraina).

Antroje rugsėjo pusėje klubas planuoja surengti keturių komandų R .Sargūno taurės turnyrą, o rugsėjo 23–24 dienomis startuos ir 2014–2015 metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovos.

Jau rugsėjo 2-ą dieną prasidės ir prekyba 2014/2015 metų krepšinio sezono abonementais į Panevėžio klubo „Lietkabelis“ namų rungtynes, vyksiančias Panevėžio „Cido“ arenoje.

„Laikysimės tradicijos – teisė įsigyti pirmuosius abonementus atiteks ištikimiausiems „Lietkabelio“ sirgaliams. Tų, kurie turi praėjusių sezono abonementus ir norės juos prasitęsti ar įsigyti abonementą į kitą vietą, prie „Cido“ arenos kasų lauksime jau rugsėjo 2-ą dieną. Tik jiems abonementų kainos prasidės vos nuo 59 litų. Norime pabrėžti, kad su senuoju abonementu bus galima įsigyti ne daugiau dviejų abonementų, o ši išankstinė prekyba truks neilgai, todėl laimės ištikimiausi ir greičiausi“, – sako klubo direktorius Eimantas Pūras.

„Lietkabelis“ 2014–2015 metų sezone rungtyniaus LKL ir Baltijos krepšinio lygoje (BBL), sužais mažiausiai 25 rungtynes namuose (20 LKL ir 5 BBL). Pasak E.Pūro, šiame sezone sirgalių laukia dvigubai daugiau „deserto“: „Visos komandos LKL kovos 4 ratų sistema. Tai reiškia, kad į Panevėžį bent 2 kartus atvyks praėjusio sezono prizininkai: Kauno „Žalgiris“, Klaipėdos „Neptūnas“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Ne paslaptis, tai yra labiausiai laukiamos komandos Panevėžio krepšinio sirgalių. Prasitęsusiems abonementus vienerių rungtynių kaina artimiausiame sezone nedaug viršys vos 2 litus.“