„Lietuvos rytas“ ieško sunkiojo krašto puolėjo, kuris pakeistų į Kauno „Žalgirį“ persikėlusį Darių Songailą.

„Norisi, kad tas žmogus tiktų mano žaidimo planui, turėtų taiklią ranką. Dabar turime tris aukštaūgius, kurie gali kovoti po krepšiais, todėl būtų gerai rasti krepšininką, galintį pataikyti ir iš toliau“, – teigė V. Šeškus.

Treneris neneigė gandų, kad bronzinius Lietuvos krepšinio lygos (LKL) prizininkus domina šiuo metu su Lietuvos rinktine Slovėnijoje sportuojantis ir pasaulio čempionatui besirengiantis veteranas Kšyštofas Lavrinovičius.

Tiesa, V. Šeškus pageidauja, kad naujokas prisidėtų prie ekipos jau kitą pirmadienį Druskininkuose prasidėsiančioje treniruočių stovykloje.

„Tokia kalba (apie K. Lavrinovičių – DELFI) buvo, bet mes domimės daug kuo. Dabar negalima išskirti kurio nors vieno krepšininko. Apsispręsti liko kelios dienos, nes norėtume, kad prieš stovyklos Druskininkuose pradžią komandos sudėtis būtų jau aiški“, – sakė specialistas, šią vasarą į Vilnių persikėlęs iš „Prienų“ klubo.

K. Lavrinovičius praėjusį sezoną pradėjo Kauno „Žalgiryje“, bet žiemą išvyko į „Valencia“ (Ispanija) ekipą. Pastarojoje 34-erių 210 cm ūgio puolėjui įsitvirtinti nepavyko.

Tarpsezoniu smarkiai pasikeitusią „Lietuvos ryto“ priekinę liniją dabar sudaro Antanas Kavaliauskas, Artūras Valeika ir Kirilas Natiažko.

Pastarasis vidurio puolėjas šiuo metu su Ukrainos rinktine ruošiasi rugsėjį Ispanijoje vyksiančioms planetos pirmenybėms. Klubo treniruotėse dar negali dalyvauti ir Lietuvos nacionalinės komandos kandidatas Adas Juškevičius, tad pasiruošimą sezonui trečiadienį pradėjo devyni „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

Pirmas kontrolines rungtynes vilniečiai rugpjūčio 30 d. žais su Surguto „Universitet-Jugra“ (Rusija) ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)