„Šio unikalaus, ko gero, vienintelio tokio turnyro Europoje šių metų paskutinis akordas buvo ypač skambus. Viskas, ko reikėjo dalyviams ir žiūrovams, buvo vietoje. Puikus oras, atkaklios kovos, krepšinio legendų pamokos ir patarimai ir, be abejo, vertingi prizai“, - sakė „Sprite“ talentų kovas organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

A. Sabonis ir M. Boguesas dalyvavo nuotaikinguose metimų konkursuose, o J. Valančiūnas, A. Gudaitis bei G. Krapikas, drauge su T. Boguesu, „Coca-Cola“ pardavimų vadovu Baltijos šalyse Valdu Pakščiu ir LKF generaliniu sekretoriumi M. Špoku apdovanojo nugalėtojus.

Arvydas Sabonis

Palangoje rungtyniavo 96 jaunieji atrankinių turnyrų Druskininkuose, Palangoje, Kaune ir Vilniuje nugalėtojai ir nugalėtojos. Finalo metu paaiškėjo šeši savo trijų amžiaus grupių nugalėtojai, kurie jau iškovojo galimybę stebėti tikras NBA rungtynes. Ekspertų komisija iš jų išrinks 17 tūkst. litų vertės krepšinio stipendijos laimėtoją. Jis arba ji bus paskelbta ir apdovanota rugpjūčio 17 d. per tarptautinį vyrų krepšinio turnyrą „Huawei Cup 2014“ Kaune.

Finalo laimėtojams užėmusiems 1-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai) atiteko: kelionė į 2014–2015 metų NBA sezono rungtynes (po vieną kiekvienam laimėtojui); talentų kovos 2014“ taurės; Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės ekipiruotės komplektas (sportinis krepšys, bateliai, kostiumas, sportinė apranga ir t. t.); bilietai į draugiškas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes (kiekvienam laimėtojui po 2).

Finale užėmusiems 2-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai), teko skirtas išmanusis telefonas „Huawei“ (po vieną kiekvienam laimėtojui), diplomai, bilietai į draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes.

Superfinalas

2014 m. talentų kovų nugalėtojai ir prizininkai:

Vaikinai

2001-2002 m.

1. Gytis Pranskūnas (Vilnius)
2. Henrikas Alekna (Kaunas)
3. Laurynas Vaištaras (Plungė)

1999-2000 m.

1. Grantas Vasiliauskas (Alytus)
2. Aidas Žitkus (Klaipėda)
3. Arnas Velička (Kaunas)

1997-1998 m.

1. Laurynas Beliauskas (Klaipėda)
2. Arūnas Mikalauskas (Klaipėda)
3. Nedas Matulionis (Vilnius)

Merginos

2001-2002 m.

1. Brigita Sinickaitė (Šiauliai)
2. Dominyka Paliulytė (Šiauliai)
3. Ugnė Skupeikaitė (Kaunas)

1999-2000 m.

1. Gabija Šegždaitė (Radviliškis)
2. Kristina Masionytė (Alytus)
3. Eglė Zabotkaitė (Vilnius)

1997-1998 m.

1. Laura Juškaitė (Vilnius)
2. Grėtė Patumskytė (Vilnius)
3. Helma Vyšniauskaitė (Marijampolė)

Dėjimai

1. Žydrūnas Kuodis (Panevėžys)
2. Matas Budginas (Vilnius)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)