Per savo karjerą E. Šulčiūtė taip pat yra rungtyniavusi Vilniaus „Lintel 118“, Alytaus „Snaigės“, Vilniaus „Lietuvos Telekomo“, Vilniaus TEO, Kauno „VIČI-Aisčių“ komandose bei gynusi Italijos, Ispanijos, Turkijos ir Prancūzijos klubų garbę.

Nuo 2002 metų Lietuvos moterų rinktinės garbę ginanti aukštaūgė šią vasarą padėjo mūsų šalies nacionalinei komandai iškovoti kelialapį į kitų metų Europos čempionatą. Atrankoje turnyre „Utenos“ naujokė vidutiniškai žaisdavo po 11 minučių, įmesdavo 4,8 taško (50 proc. dvitaškių) ir atkovodavo 2,8 atšokusio kamuolio.

Puikų 2012–2013 metų sezoną E. Šulčiūtė sužaidė prieš pat motinystės pertrauką. Lietuvė moterų Eurolygoje rungtyniaudavo po 25 minutes, pelnydavo 10,4 taško, sugriebdavo 4,6 kamuolio ir atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Kaip „BcUtena.lt“ teigė „Utenos“ direktorius Rolandas Jarutis, klubas dar intensyviai dairosi lengvojo krašto puolėjos pozicijoje rungtyniaujančios krepšininkės. „Uteną“ taip pat papildys ir kelios itin perspektyvios žaidėjos.

Priminsime, kad šį tarpsezonį „Utena“ išsaugojo vyriausiąjį trenerį Alfredą Vainausą ir tris žaidėjas – Kristiną Alminaitę, Moniką Aleksaitę bei Ritą Žilinskaitę. Klubas taip pat pasirašė sutartis su gerai žinomomis krepšininkėmis: Rima Valentiene, Egle Šikšniūte, Gabriele Gutkauskaite ir Greta Šniokaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)