Lietuvos krepšinio federacija, suderinusi su FIBA ir Palangos savivaldybe, dovanoja pajūriui krepšinio šventę. Jos pagrindinis akcentas – atkeliaujanti tikra pasaulio taurė, dėl kurios jau rugpjūčio 30 dieną Ispanijoje kovą pradės ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė“, – sako LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Pasaulio taurės turas („The Road Show 2014“) yra FIBA ir Ispanijos krepšinio federacijos iniciatyva. Ja siekiama paskleisti žinią apie ateinantį pasaulio čempionatą, kuris nuo šių metų vadinasi FIBA pasaulio taurės turnyru. Ypatingas dėmesys šio šou metu skiriamas pramoginiams krepšinio aspektams.

„The Road Show 2014“ atvyksta didžiuliu sunkvežimiu. Jame yra keliaujanti paroda su daugybe eksponatų, susijusių su krepšiniu – nuo unikalių istorinių daiktų iki interaktyvių žaidimų. Pagrindinis eksponatas – pasaulio taurė.

Šou dalis – krepšinio pusaikštės, kuriose dalyviai ir žiūrovai gali dalyvauti įvairiuose žaidimuose ir krepšinio pramogose, laimėti vertingų prizų.

„The Road Show 2014“ renginių Palangoje pradžia – penktadienį 15 val. centrinėje miesto aikštėje (Vytauto 59). Tada prasidės įvairūs konkursai, kuriuose gali dalyvauti ir Palangoje stovyklaujančios vyrų rinktinės kandidatai.

Dalyvius ir žiūrovus linksmins didžėjai.

Oficiali atidarymo ceremonija – 18.30 val.

Penktadienio ir šeštadienio vakarais bus rengiamos ir pramoginės programos. Jose dalyvaus įvairūs gatvės šokių kolektyvai, tarp jų ir Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko ANT studija, gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem".

Pasaulio taurės turo renginiai Palangoje tęsis iki sekmadienio popietės.

Tuo tarpu J. Basanavičiaus alėjoje šeštadienį šurmuliuose „Sprite“ talentų kovos. Dėl vertingų prizų susirungs daugiau nei 200 jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių, taip pat dėjimo konkurso dalyviai.

Grojant didžėjams ten bus kuriamas didžiulis grafitis, specialiai skirtas Palangai.

„Sprite“ talentų kovas stebės ir nugalėtojus apdovanos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatai ir treneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)