Rungtynes tarp Lietuvos ir Ukrainos komandų iš Druskininkų tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija „SportoTV.lt“.

Mūsų šalies jaunimo rinktinė draugiškų rungtynių maratone nuo birželio 13-osios dienos jau spėjo sužaisti septynis susitikimus, per kuriuos buvo iškovotos penkios pergalės ir patirti du pralaimėjimai. T. Masiulio ekipa dukart įveikė bendraamžius iš Baltarusijos, triskart nugalėjo Čekijos jaunimo rinktinę ir dukart nusileido Lietuvos vyrų krepšinio rezervinei rinktinei.

Dviejų mačų serijoje su rezervine vyrų rinktine jaunimo komanda turėjo nemažai problemų ginantis nuo varžovų priekinės linijos krepšininkų. Tiesa, treneris T. Masiulis po pastarojo mačo draugiškų rungtynių cikle vylėsi, jog prie komandos susitikime su ukrainiečiais pagaliau prisijungs dėl traumos su rezervu nežaidęs aukštaūgis Benas Griciūnas.

Po rungtynių su bendraamžiais iš Ukrainos Lietuvos jaunieji krepšininkai keliaus į Kauną. Ši stotelė taps paskutiniąją prieš senojo žemyno pirmenybes .

Europos jaunimo krepšinio čempionatas Kretoje prasidės liepos 8-ąją dieną. Mūsų šalies komanda A grupėje rungtyniaus su Graikijos, Latvijos, Vengrijos ir Didžiosios Britanijos krepšininkais.