Nepaisant to, kad Lietuvos rinktinė daugiau klydo, jos krepšininkai įtikinamai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 44:31 ir beveik dukart tiksliau už varžovus atakavo krepšį. Šįsyk, skirtingai nuo išvakarėse žaistų rungtynių, Lietuvos aštuoniolikmečiai pranoko varžovus atakomis baudos aikštelėje (36:32) ir atsarginių žaidėjų pelnytais taškais (39:12).

Didžiausias Lietuvos pranašumas siekė 27 taškus.

Rezultatyviausiai iš lietuvių, kaip ir prieš tai, rungtyniavo netrukus studijas JAV pradėsiantis Arvydo Sabonio sūnus Domantas. Per beveik 23 minutes puolėjas pelnė 15 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Margiris Normantas įmetė 11 taškų, be klaidų atakavęs Martynas Varnas – 10 (3/3 dvitaškiai, 4/4 baudos).

Rezultatyviausias Čekijos ekipoje buvo Davidas Skrancas, kuris pelnė 19 taškų.

Lietuvos jaunių rinktinė rengiasi Europos čempionatui, kuris liepos 24 – rugpjūčio 3 dienomis vyks Konijoje (Turkija). B grupėje jie rungtyniaus su Anglijos, Prancūzijos ir Kroatijos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)