Nepaisant to, kad Čekijos vaikinai mažiau klydo, patys perėmė daugiau kamuolių, geriau atakavo baudos aikštelėje, lietuviai skriaudė varžovus tritaškiais (pataikė 8 iš 18, kai čekai – 4 iš 15), geriau kovojo dėl atšokusių kamuolių (36-28) ir pirmavo beveik visas rungtynes.

Po 12 taškų Sauliaus Štombergo vadovaujamai Lietuvos rinktinei pelnė Raimundas Žuklevičius ir Regimantas Miniotas. Be D. Sabonio po 11 taškų įmetė Aidas Einikis ir Tautvydas Paliukėnas.

Svečių gretose geriausiai rungtyniavo 16 taškų pelnęs ir 9 rezultatyvius perdavimus atlikęs Viktoras Pulpanas bei 12 taškų įmetęs Simonas Purslas.

Antradienį šios komandos susitinka antrąsyk.

Lietuvos jaunių rinktinė rengiasi Europos čempionatui, kuris liepos 24 – rugpjūčio 3 dienomis vyks Konijoje (Turkija). B grupėje jie rungtyniaus su Anglijos, Prancūzijos ir Kroatijos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)