J. Kiddas, kuris tik pernai tapo treneriu iš karto po žaidėjo karjeros pabaigos, prašė leisti jam kontroliuoti krepšinio operacijas, tačiau ši iniciatyva buvo atmesta.

Veikiausiai J. Kiddas neliks Brukline, o abu klubai jau aptaria galimą kompensaciją už stratega. J. Kidas su Nets klubu buvo pasirašęs 4-erių metų 10,5 mln. JAV dolerių sutartį.

Teigiama, jog 41-erių specialistas gerai pažįstamas su vienu naujųjų „Bucks“ klubo savininkų Marcu Lasry, kuris anksčiau dirbo „Nets“ komandoje, o taip pat buvo J. Kiddo finansinis konsultantas.

„Bucks“ žaidimui nuo 2013 metų vadovauja Larry Drew, kurio vadovaujamos komandos praėjusiame Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezone buvo tragiškas - 15 pergalių ir 67 pralaimėjimai.

Pagrindiniu pretendentu į „Nets“ komandos vyriausiojo trenerio postą įvardijamas Marcas Jacksonas, kuris buvo atleistas iš Ouklendo „Golden State Warriors“ klubo ir grįžo į ESPN televiziją.

Kaip kiti pretendentai minimi Lionelis Hollinsas ir George'as Karlas.

Vienu realiausių kandidatų jį pakeisti, anot italų žiniasklaidos, yra laikomas ir italas Ettore Messina.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją