Tikras trileris vyko susitikimo pabaigoje. Paskutinę minutę naudingiausias mačo žaidėjas Aante Tomičius pataikė tik vieną baudų metimą, o svečiai išlygino rezultatą. Nors Juanas Carlosas Navarro prarado kamuolį, Sergio Llullas prametė tritaškį, o lenkas Mačiejus Lampe pataikė iš toli - 79:76.

Šiokias tokias viltis, likus 9 sekundėms iki finalinės sirenos, atgaivino tolimas buvusio žalgiriečio Tremmello Dardeno metimas - 81:79. Brado Olesono rankla prie baudų metimo linijos nesudrebėjo, o Felipe Reyesas tik sumažino skirtumą - čempionų taurę į viršų kėlė „Barcos“ žaidėjai.

Sėkmingiausiai naujųjų čempionų gretose žaidė kroatas A. Tomičius, kuris pelnė 22 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir surinko 28 naudingumo balus. 14 taškų pridėjo J. C. Navarro, 10 - Bradas Olesonas, 9 - Marcelinho Huertas, 8 - Alexas Abrinesas.

„Karališkojo“ klubo gretose rezultatyviausias buvo 13 taškų surinkęs Rudy Fernandezas. Ioannis Bourousis įmetė 12, Felipe Reyesas ir Nikola Mirotičius - po 11, Salahas Mejri - 10, Sergio Llullas - 8 taškus.

DELFI primena, kad Madrido krepšininkai, kurie neapgynė čempionų vardų, reguliariajame sezone buvo pirmi bei nugalėjo amžinus varžovus iš Barselonos Eurolygos pusfinalyje ir „Copa del Rey“ finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)