Ji buvo viena Vilniaus ekipos lyderių.

Interviu metu su interneto sporto televizija „SportoTV.lt“ krepšininkė teigė – ilsėtis be krepšinio vasarą ji nenorinti.

„Pats krepšinis man ir yra didžiausia motyvacija. Pasibaigus klubiniam sezonui, turėjau kokias penkias laisvas dienas iki pirmos rinktinės stovyklos. Per jas mąsčiau, jog galėčiau turėti ir visą laisvą vasarą, jei nežaisčiau rinktinėje, bet permąsčiusi supratau, jog man užtenka kelių laisvų dienų“, – mintimis dalinosi atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniaujanti žaidėja.

Iš Prienų kilusi pašnekovė rinktinės stovyklose nėra naujokė. Antrus metus reprezentacinei mūsų šalies moterų komandai atstovaujanti M. Kvedaravičiūtė ir kitos komandos draugės greitai pastebėjo naujoves rinktinės pasirengimo procese šių metų vasarą.

„Anksčiau rytinėse treniruotėse dirbdavome individualiai ir daugiau dėmesio skirdavome technikai, o vakaro treniruotėse užsiimdavome taktika. Dabar – priešingai, perkėlėme taktiką ir žaidybines treniruotes į rytą. Pasak fizinio rengimo trenerių, būtent su šviežia galva geriau užsiimti taktika, o vakare – individualiai“, – praėjusių ir šių metų skirtumus vardijo viena geriausių šalies krepšininkių.

Interviu metu du pastaruosius sezonus eilės rezultatyviausiai „Kibirkšties-VIČI“ klube rungtyniavusi krepšininkė pasidalijo mintimis ir apie naujojo rinktinės stratego Manto Šerniaus krepšinio filosofiją bei apie pačios žaidėjos tolimesnius karjeros tikslus.

Artimiausią mačą M. Kvedaravičiūtė ir Lietuvos moterų krepšinio rinktinė žais jau trečiadienį. Nuo 18 val. lietuvės draugiškose rungtynėse susitiks su Latvijos rinktine.

Sekmadienį mūsų šalies rinktinė pradės kovas 2015 metų Europos čempionato atrankos turnyre. Visas Lietuvos rinktinės rungtynes tiesiogiai transliuos interneto sporto televizija „SportoTV.lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)