Ispanijos lygos ketvirtfinalyje liko vienintelis nežinomasis: Malagos „Unicaja“ lemiamose rungtynėse susitiks su Las Palmo „Gran Canaria“. „Neptūnui“ naudingesnė būtų Malagos ekipos pergalė, kuri padėtų pakilti dar per laiptelį aukštyn B licencijų lentelėje.

Gerų žinių „Neptūnui“ reikia laukti iš Italijos. Jeigu Sienos „Montepaschi“ pateks į šios lygos finalą, italai per B licenciją išsiųs taip pat tik vieną ekipą. Sienos klubas pusfinalio serijoje iki keturių pergalių 2:0 pirmauja prieš Romos „Acea“.

Taigi „Neptūnas“ (net jei pralaimės LKL finalą) žais Eurolygoje, jeigu:

1. „Real“ (arba „Unicaja“) ir „Barcelona“ žais Ispanijos lygos finale, o „Montepaschi“ – Italijos lygos finale. Tada klaipėdiečiai užimtų devintą vietą B licencijų reitinge. Jeigu „Montepaschi“ nepateks į finalą, bet Ispanijos čempionato finale žais pirmiau išvardintos komandos, „Neptūnas“ užims dešimtą vietą reitinge ir vis tiek pateks į Eurolygą.

2. „Real“ (arba „Unicaja“) ir Valensijos „Basket“ žais Ispanijos lygos finale, „Montepaschi“ – Italijos lygos finale. Tokiu atveju klaipėdiečiai B licencijų reitinge užims dešimtą vietą, kurios pakaks patekti į Eurolygą.

DELFI primena, kad penktosios ir galbūt lemiamos LKL finalo serijos rungtynės tarp „Neptūno“ ir „Žalgirio“ vyks antradienį 18 val. 40 min. Klaipėdoje (kol kas serijoje – 1:3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)