2003-2006 metų gimimo berniukai, mylintys krepšinį ir norintys įvertinti savo galimybes toliau tobulėti Š. Marčiulionio KA, taip pat kviečiami birželio mėnesį dalyvauti jaunesniųjų grupių treniruotėse. Pirmoji treniruotė – nemokama. Tolesnių treniruočių kaina – 10 Lt.

Reikalinga išankstinė registracija el.paštu info@krepsinioakademija.lt arba telefonu +370 610 10356.

Apie naujovę – atviras treniruotes pasakoja Š. Marčiulionio KA direktoriaus pavaduotojas sporto reikalams Rolandas Jarutis.

„Šį sezoną Š. Marčiulionio akademija tapo geriausia krepšinio mokykla Lietuvoje. Žiūrint į ateitį, tobulėjant reikalingos naujovės. Atviros treniruotės gali padėti tiems vaikams, kurie treniruojasi ar žaidžia kitur, pasižiūrėti ir pamatyti, kaip yra dirbama geriausioje krepšinio akademijoje. Siūloma galimybė pasitreniruoti su vienais gabiausių savo amžiaus grupės krepšininkais ir tobulėjančiais treneriais, kurie perduoda savo žinias jauniesiems krepšininkams.

Vasara yra toks metas, kada galima skirti daugiau laiko individualios technikos tobulinimui. Treneriai gali daugiau dėmesio skirti kiekvienam vaikinui, nes sezono metu daugiau vyksta komandinės treniruotės. Šių metų naujovė – atviros treniruotės. Mes kviečiame berniukus ir vaikinus iš visos Lietuvos, dalyvauti treniruotėse ir kartu su mūsų auklėtiniais tobulinti individualią techniką. Galime parodyti įvairių praktinių gudrybių, kurios aikštelėje vaikams suteiks pranašumą ir leis tapti geresniais žaidėjais. Norime padėti krepšininkams tobulėti ir atrasti naujus talentus Lietuvos krepšiniui“, - sakė R. Jarutis.

2013-2014 metų sezone Moksleivių krepšinio lygos (MKL) čempionatuose rungtyniavo 26 Š. Marčiulionio KA komandos. Dešimt stipriausiųjų akademijos komandų varžėsi I divizione, trys – II divizione, dešimt – III divizione ir trys – Pirmojo iššūkio turnyre. Šis, 22-as sezonas Š. Marčiulionio KA – vienas sėkmingiausių: šešios komandos kovojo I diviziono hinalo ketvertų finaluose, keturios jų tapo Lietuvos čempionėmis savo amžiaus grupėse, o dvi - vicečempionėmis!