Po patirto fiasko 54-erių metų R. Kurtinaitis kaip visada nevyniojo žodžių į vatą ir pareiškė, kad nesikrato atsakomybės už tai, kad jo auklėtiniai žaidė kaip kiemo komanda, o varžovai – kaip Eurolygos dalyviai.

„Noriu pasveikinti varžovus su pelnyta pergale. Kalbant apie mūsų kolektyvą – dar niekada neturėjau tokios komandos. Nusileidome viskuo: charakteriu, noru, fiziniu pasirengimu. Žinoma, rezultatą paveikė iškart keli faktoriai. Tai: ir nemaža pauzė prieš atkrintamąsias, ir išleista iš rankų pergalė pirmame mače, kuris galėjo vaikinus nuteikti teigiamai. Bet aš nesikratau atsakomybės ir nenuimu jos nuo visos komandos. Gal tai nuskambės ir grubiai, bet „Chimki“ atrodė kaip kiemo komanda, susitikusi su Eurolygos lygio klubu“, – rėžė jis.

Beje, „Chimki“ nariai rungtynių metu sunkiai tramdė savo neigiamas emocijas: ketvirto kėlinio viduryje po jam skirtos abejotinos pražangos Marko Popovičius metė į grindis gėrimo butelį, o R. Kurtinaitis ne kartą griebėsi už galvos ir svaidėsi ne pačiais maloniausiais žodžiais.

Dabar „Nižnij Novgorod“ krepšininkai turnyro pusfinalyje susitiks su Vilniaus „Lietuvos rytu“, kuris ketvirtfinalyje taip pat 3:0 pranoko Liuberčų „Triumf“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)