Milijonierius pasamdė advokatą, kuris NBA lygai atsiuntė specialų laišką. Jame rašoma, kad D. Sterlingas nepadarė nieko blogo, todėl jo bausti nereikia. Laiške taip pat rašoma, jog D.Sterlingas nemokės 2,5 milijonų JAV dolerių baudos.

D. Sterlingas, kuris „Clippers“ komandos savininku tapo 1981 metais ir jis buvo ilgiausiai komandai vadovavęs asmuo, eseniai viešai atsiprašinėjo už savo rasistinius pasisakymus.

„Esu geras žmogus, kuris padarė klaidą, noriu atsiprašyti ir kad viskas būtų pamiršta. Myliu šią lygą, myliu savo partnerius. Tai yra didžiulė klaida ir jos niekada nepakartosiu“, - teigė D. Sterlingas.

Teigiama, jog jeigu NBA lyga reikalaus sumokėti baudą, D. Sterlingas veikiausiai kreipsis į teismą.

Jis taip pat nesiruošia parduoti komandas. Tiesa, lygos žvaigždė LeBronas Jamesas sakė, jog beveik visi krepšininkai nenori, kad „Clippers“ klubas priklausytų D. Sterlingui arba jo žmonai Shelly.

„Mes, kaip krepšininkai, norime teisybės ir nemanome, kad „Clippers“ klubas gali priklausyti D. Sterlingui arba jo šeimos nariams“, - sakė atletas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)