K. Lavrinovičius šį sezoną Eurolygos turnyre gynė Kauno „Žalgirio“ spalvas, todėl ir negalėjo rungtyniauti kitose ELEB organizuojamose varžybose. Tačiau krepšininkas iš Lietuvos Totorijos sostinėje buvo šalia komandos ant atsarginių suolelio, jam buvo įteiktas čempiono medalis ir jis stovėjo ant nugalėtojų pakylos.

Naudingiausiu finalo rungtynių žaidėju buvo pripažintas „Valencia“ klubo, kuri Europos taurę iškovojo po ketverių metų pertraukos ir trečią kartą istorijoje, amerikietis Justinas Doellmanas.

Rezultatas:

„Uniks“ - „Valencia“ - 73:85 (4:16, 21:23, 32:32, 16:14), - pirmas mačas 67:80.

„Uniks“: Andrew Goudelockas 22, Ianas Vougioukas 11, Chuckas Eidsonas 8, Dmitrijus Sokolovas 7, Nikita Kurbanovas ir Vladimiras Veremejenka po 6, Tywainas McKee ir Nikos Zisis po 5, Luke'as Harangody 3, Pavelas Sergejevas 0 taškų (15:37).

„Valencia“: Justinas Doellmanas 26, Rafa Martinezas 14, Samas Van Rossomas 11, Romainas Sato 9, Pablo Aguilaras 8, Serhijus Liščiukas 5, Vladimiras Lučičius ir Bojanas Dubljevičius po 4, Pau Ribas ir Oliveris Lafayette'as po 2, Larry Abia 0 taškų (50 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)