Pirmiausia, M. Ujiri ir D. Casey pasidžiaugė sėkmingu sezonu, kuris viršijo daugelio lūkesčius, ypač po to, kai komanda išmainė savo brangiausią žaidėją Rudy Gay'ų.

Paklaustas, kokie tikslai bus keliami kitam sezonui, D. Casey buvo ryžtingas.

„Žinoma, kad ne mažesni nei šiemet. Tačiau pirmas ir pagrindinis tikslas – patekimas į aktintamąsias varžybas“, – teigė jis ir pridūrė, kad šios komandos ateitis yra šviesi, o veteranų prikimštos Bruklino „Nets“ ekipos – labai abejotina.

D. Casey pakomentavo ir pagrindinio „Raptors“ „centro“ Jono Valančiūno pasirodymą.

„Pirmas trejas-penkerias rungtynes NBA atkrintamosiose jis žaidė tikrai puikiai, tačiau lemiamose atrodė pasimetęs kaip naujokas. Turime tai pakeisti“, – tvirtino strategas.

Jis taip pat pridūrė, kad Jonui reikia išmokti žaisti amerikietišku stiliumi ir ypač pagerinti gynybą vienas prieš vieną.

M. Ujiri patvirtino, kad vasarą J. Valančiūnas treniruosis su NBA legenda Hakeemu Olajuwonu, taip pat – su sprinto bėgimo treneriu Oregone, Los Andžele žais gatvės krepšinio pobūdžio rungtynes, atstovaus Lietuvos rinktinei 2014 m. pasaulio čempionate Ispanijoje ir kelias dienas praleis Las Vegase.

„Raptors“ vadovas atskleidė ir tai, kam komanda teiks prioritetą NBA naujokų biržoje. M. Ujiri teigimu, bus stengiamasi pasirinkti talentingiausią žaidėją iš įmanomų (tarp tokių paminėjo ir Niką Stauską), bet labiausiai norėtų krašto puolėjo ir aukštaūgio, kuris gerai gintųsi po krepšiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)