„Galėjau jai (savo merginai - DELFI) tiesiog sumokėti“, - „DuJour“ žurnalui sakė D. Sterlingas.

Verslininko draugė neseniai po vienų iš „Clippers“ rungtynių nusifotografavo su NBA legenda Magicu Johnsonu ir nuotrauką įdėjo į internetą, kas itin supykdė D. Sterlingą.

Vieno pokalbio metu „Clippers“ savininkas liepė savo antrai pusei į jo valdomos komandos namų rungtynes nesivesti juodaodžių draugų.

„Tu gali miegoti su juodaodžiais, gali daryti su jais ką nori. Paprašysiu tavęs tik vieno, nekviesk ir nesivedžiok juodaodžių į mano komandos rungtynes“, – kivirčo metu D.Sterlingas pareiškė savo draugei.

NBA komisaras Adamas Silveris antradienį pranešė, kad NBA lyga nusprendė visam gyvenimui uždrausti D. Sterlingui lankytis NBA rungtynėse. Negana to, savininkas sulaukė ir 2,5 mln. JAV dolerių baudos.

Taip pat D. Sterlingas negalės dirbti NBA lygoje bei įsigyti kitos komandos, o artimiausiu metu amerikietis bus priverstas parduoti „Clippers“ klubą, už kurį manoma naujiesiems savininkams teks pakloti milijardą JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)