Neabejotinu šeimininkų lyderiu buvo Rudy Fernandezas, kuris pelnė 20 taškų ir surinko net 34 naudingumo balus.

Tačiau net ir per puikiai jam besiklosčiusį mačą Ispanijos rinktinės gynėjui prireikė paprovokuoti varžovus, o tiksliau – jų lyderį Vassilį Spanoulį.

Įpusėjus ketvirtam kėliniui ir „Real“ esant priekyje 78:62 V. Spanoulis veržėsi link krepšio, kai prieš jį prasižengė Salahas Al-Mejri, tačiau graikas iš inercijos vis tiek pamėgino ramiai užbaigti ataką. Čia pasirodė R. Fernandezas, kuris akivaizdžiai jau po teisėjo švilpuko kažkodėl nusprendė nevengti kontakto ir, aukštai išsišokęs ne tik įspyrė varžovui į krūtinę, bet ir jau leisdamasis rankomis trinktelėjo per veidą.

V. Spanoulis iškart panoro pasikalbėti su savo nešvariu žaidimu garsėjančiu ispanu, tačiau teisėjai greitai nuramino aistras, o R. Fernandezas išsisuko teisindamasis, kad jis tik stengėsi blokuoti metimą.

Tiesa, NTV televizijos komentatorius nepagailėjo kritikos spektaklius kone kiekviename mače rengiančiam ispanui ir pareiškė, kad tegul ji džiaugiasi, kad čia – ne ledo ritulio aikštė, nes graikas tokiu atveju jam tikrai nebūtų likęs skolingas.

Antrasis serijos mačas bus žaidžiamos ketvirtadienį vėl Madride.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)