DELFI.ee duomenimis, 26-erių lietuvį klubas laikinai nušalino dėl alkoholio vartojimo, bet „TU/Rock“ atstovai situacijos plačiau kol kas nekomentuoja.

„Noriu susitikti su Vilmantu ir pakalbėti apie jo elgesį. Tada nuspręsime, ką daryti toliau“, – teigė klubo vadovas Meelisas Pastakas.

Remdamasis neįvardijamais šaltiniais, portalas DELFI.ee praneša, kad V. Dilys galėjo įkliūti neblaivus prie vairo, bet Estijos policija šios informacijos nepatvirtino.

Primename, kad V. Dilys nemalonumų turėjo ir balandžio pradžioje. Estijos pirmenybių rungtynėse su Raplos TYCO ekipa legionierius iš Lietuvos apspjovė varžovų žaidėją. Estijos krepšinio federacijos drausmės komitetas tuomet diskvalifikavo V. Dilį vienerioms rungtynėms ir skyrė 320 eurų baudą.

Papildyta: apgailestavo dėl savo elgesio

Antradienį V. Dilys jau dalyvavo komandos treniruotėje, kurioje atsiprašė bendraklubių ir trenerio Gerto Kullamae dėl savo elgesio. Klubo vadovai atsiprašymą priėmė ir paskelbė, kad lietuvis baigs sezoną „TU/Rock“ gretose.

„Suprantu, kad mano elgesys savaitgalį buvo nederamas. Dėsiu visas pastangas, kad padėčiau komandai laimėti Estijos pirmenybes“, – cituojamas V. Dilys.

Tartu „TU/Rock“ krepšininkai (pyrinto.fi nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)