Krepšininkų kortelių dalinimo akcija Utenoje vyks balandžio 2 dieną prieš „Juventus“ rungtynes su Prienų „TonyBet“ (rungtynių pradžia – 18.30 val.).

Šiauliečiams žaidėjų kortelės bus dalinamos balandžio 5-ąją prieš mačą su Vilniaus „Lietuvos rytu“, o alytiškiams – balandžio 6-ąją prieš „Dzūkijos“ dvikovą su Panevėžio „Lietkabeliu“. Beje, tai bus paskutinės dzūkų rungtynės namie BEKO LKL reguliariajame sezone.

Anksčiau krepšininkų kortelių dalinimo akcijos jau buvo surengtos Pasvalyje ir Kėdainiuose, o iki sezono pabaigos įvyks visuose BEKO LKL miestuose.

Krepšininkų kortelių aistruoliai šį sezoną gali nemokamai gauti apsilankę įvairiuose BEKO LKL ir Moksleivių krepšinio lygos renginiuose ir rungtynėse, laimėti abiejų lygų rengiamuose konkursuose socialiniame tinkle „Facebook“.

Geriausių kortelių kolekcionierių laukia apdovanojimai. Pirmasis surinkęs pilną kolekciją žmogus laimės vakarienę su krepšininku Martynu Gecevičiumi. Prizus gali laimėti ir tik 5 komandų žaidėjų kortelių pilnas kolekcijas surinkę žmonės. Jiems atiteks 50 oficialių BEKO LKL marškinėlių ir 100 kortelių su žaidėjų parašais. Savo kolekcijų nuotraukas aistruoliai turėtų siųsti el. pašto adresu konkursas@lkl.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)