Net aštuonis vaikus auginančiai Irenai Semaškienei ir jos šeimai ketvirtadienio vakaras buvo ypatingas. Prieš pat rungtynes su „Galatasaray“ komanda, prieš daugiatūkstantinę žiūrovų minią, kauniečiams buvo padovanotas BEKO šaldytuvas. Kartu su J.Dentmonu šią dovaną įteikė oficialaus BEKO atstovo Lietuvoje UAB „AG Trade“ atstovė Rita Šeleikaitė.

Semaškų šeimyna išsiskiria ne tik gausumu. Aleksote gyvenanti šeima stengiasi, kad vaikai užaugtų dorais Lietuvos piliečiais, dalyvautų visuomeninėje veikloje. Trys berniukai lanko „Perkūno“ krepšinio mokyklą. Povilas ir Karolis krepšinio gudrybių mokosi jau trejus metus, o Ignas – dvejus. Penki vaikai šiuo metu mokosi Šv. Pranciškaus vidurinėje mokykloje.

Kauno „Žalgirio“ lyderis J. Dentmonas teigė, jog visada yra malonu padėti kitiems.

„Džiaugiuosi, kad galiu kažkam pagelbėti. Smagu matyti tokią gausią ir gražią šeimą. Tikiuosi, kad ši dovana palengvins jų kasdienį gyvenimą. Visada kartoju, kaip svarbu yra ne tik gauti, bet ir duoti“, - sakė žalgirietis.

183 cm ūgio gynėjas ne pirmą kartą pagarsėja savo darbais ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Savo gimtinėje jis yra įsteigęs „Justin Dishin Dimes Foundation“ organizaciją, kuri skatina jaunimo užimtumą, o Lietuvoje jis yra tapęs Eurolygos socialinio projekto „One Team“ ambasadoriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)