Šventėje bus galima pamatyti populiariausio televizijos projekto „X Faktorius“ dainininkus ir Kauno „Žalgirio“ šokėjas.

„Džiugu, kad į vieną vietą dar kartą galėsime sukviesti pačius geriausius Moksleivių lygos“ krepšininkus“, - teigė MKL direktorius Dainius Čiuprinskas. – Kiekvienais metais baigę krepšinio mokyklas būrys jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių papildo suaugusiųjų komandas ir sėkmingai tęsia karjeras profesionaliame krepšinyje.

Atsukus laikrodį atgal, mes pamatytume, kad beveik visi geriausi Lietuvos žaidėjai yra dalyvavę MKL „Žvaigždžių dienos“ renginiuose. Norėčiau visus pakviesti apsilankyti MKL „Žvaigždžių dienos“ renginyje Panevėžyje, nes šie krepšininkai po dvejų, trejų ar keturių metų bus ryškios žvaigždės suaugusiųjų krepšinyje“.

„Ateities krepšinio žvaigždžių“ renginyje bus galima pamatyti ne tik geriausių žaidėjų „Rytų-Vakarų“ rungtynes, tačiau populiariausius tritaškių metimų bei dėjimų konkursus ir tik Moksleivių krepšinio lygoje išbandytas Bauduko, Karavano bei Slalomo rungtis, o taip pat antrą kartą organizuojamą trys prieš tris turnyrą, kuriame vienoje komandoje rungtyniauja trijų skirtingų amžiaus kategorijų atstovai.

Organizatoriai žada, kad neleis nuobodžiauti ir arenoje susirinkusiems krepšinio mylėtojams. Kiekvienas atėjęs gaus naujas LKL krepšinio korteles, galės įsiamžinti prie savo mylimiausio žaidėjo – milžino, o taip pat turės galimybę laimėti naujausius „Adidas“ sportinius batelius.

„Moksleivių krepšinio lygos „Žvaigždžių dienos“ renginyje sau pažįstamų veidų suras ir pernelyg nesidomintys MKL krepšiniu. Šventėje dalyvaus naudingiausias Eurolygos jaunimo atrankos turnyro žaidėjas Martynas Varnas, „Adidas Talent Camp“ stovyklos naudingiausias krepšininkas Regimantas Miniotas, Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) debiutavęs Lukas Kvedaravičius, keturis kartus šį sezoną naudingiausiu MKL mėnesio žaidėju pripažintas Domantas Vilys, naudingiausias Ispanijos mini supertaurės žaidėjas Tomas Balčiūnas, įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėse žaidę Dominykas Zupkauskas, Mantas Šerkšnas, Aidas Einikis ir kt.

PROGRAMA:

11.30 val. Moksleivių krepšinio lygos „Žvaigždžių dienos“ pradžia;
11.40 val. Tritaškių metimų konkursas;
12.10 val. Rytų-Vakarų rungtynių pirmas kėlinys (vaikai);
12.35 val. Karavano rungtis;
13.05 val. Bauduko rungtis;
13.30 val. 3x3 turnyras (Vaikinų pusfinaliai);
13.45 val. Rytų-Vakarų rungtynių antras kėlinys (jaunučiai);
14.05 val. Slalomo rungtis;
14.35 val. Rytų-Vakarų rungtynių trečias kėlinys (jauniai);
14.55 val. 3x3 turnyras (vaikinų ir merginų finalai);
15.10 val. Dėjimų į krepšį konkursas.

Šeštadienį nuo 11.30 val. prasidėsiančią krepšinio šventę tiesiogiai transliuos interneto televizija SportoTV.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)