„Kibirkštis“ pirmauja Elito lygos B grupėje. Estijos komandai tai buvo ketvirta nesėkmė per penkis mačus.

Lietuvos klubas nuo pat rungtynių pradžios diktavo sąlygas ir jau pirmame kėlinyje susikrovė dviženklę persvarą. Antrame mačo ketvirtyje „Kibirkštis“ išlaikė savo pranašumą, o trečiame kėlinyje pradėjo Estijos klubo triuškinimą. Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas, o vilnietės pasiekė pergalę 44-ių taškų skirtumu.

„Kibirkštis-VIČI“ beveik dvigubai laimėjo kovą po krepšiais (48/26).

Nugalėtojų gretose puikiai pasirodė Sofija Aleksandravicius, kuri surinko įspūdingą dvigubą dublį. Puolėja iš Jungtinių Amerikos valstijų per 28 minutes pelnė 15 taškų, atkovojo 17 ir perėmė 3 kamuolius bei blokavo metimą.

Greta Šniokaitė įmetė 15 taškų (3/4 tritaškiai), Marina Solopova ir Mantė Kvederavičiūtė (5 atk. kam.) po 14, Ieva Krastina – 13 (3/5 tritaškiai), Hollie Mershon – 9, Lina Pikčiutė (6 atk. kam.) ir Ieva Šimkutė (6 atk. kam., 4 blk.) po 7, o Rima Valentienė taškų nepelnė (4 rez. per.).

„Eclex/1182” komandoje Mailis Pokk pelnė 15 taškų, o Annika Koster surinko 11.

Kitas rungtynes „Kibirkšties-VIČI“ komanda žais antradienį Švedijoje, kur susikaus su „Udominate Basket“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją