„Labai smagu, kad žmonės taip domisi šiuo renginiu. Manau, kad susidomėjimą padidino ir tai, jog Panevėžio „Cido“ arenoje dvi dienas vyks ne tik vyrų kovos, bet ir Lietuvos krepšinio federacijos moterų taurės finalas ir Lietuvos moksleivių lygos žvaigždžių diena”, – sako LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Krepšinio aistruoliams antradienį buvo pasiūlyta po 500 pigesnių (po 10 ir 15 litų su visais mokesčiais) bilietų į pusfinalius ir finalus. Ketvirtadienį jie visi jau buvo išpirkti.

Krepšinio specialistų teigimu, vyrų DNB LKF taurės kovos žada didelę intrigą, nes visos komandos yra labai pajėgios.

Po dvejų metų dėl DNB LKF taurės vėl kovos Lietuvos krepšinio grandai – dabartiniai šalies čempionai Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Į kitas dvi vietas pretenduoja Prienų „TonyBet“, Klaipėdos „Neptūnas“, Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Šiaulių „Šiauliai“, Utenos „Juventus“ ir Kėdainių „Nevėžis“.

„Krepšinio aistruoliams šis renginys tikrai patiks, juolab, kad esame parengę jiems malonių ir įspūdingų staigmenų. Beje, kovo 29 d. „Cido“ arenoje rengiamą Moksleivių krepšinio lygos Žvaigždžių dieną stebėti bus galima nemokamai“, – sako M. Špokas.

DNB LKF taurės turnyras jau kartą vyko Panevėžio „Cido“ arenoje. Į 2009 metais vykusią krepšinio fiestą buvo parduoti visi bilietai. Pasak bilietus platinančios „Tiketos“ atstovų, šių metų bilietų pardavimo pradžios tendencijos rodo, kad ir šį kartą šis krepšinio renginys bus anšlaginis.

Norintys stebėti DNB LKF taurės rungtynes gali rinktis iš kelių bilietų variantų: įsigyti dienos bilietus tiek į pusfinalio (galios abejoms pusfinalio rungtynėms), tiek į finalo rungtynes (galios ir rungtynėms dėl 3-ios vietos bei moterų finalui) arba rinktis abi dienas galiosiantį abonementą. Renginiui artėjant bilietai brangs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)