„Andreas vis dar yra komandos dalis, bet per kelias artimiausias dienas jis turėtų išvykti. Sprendimas jau priimtas, reikia tik sutvarkyti popierius. Norėtume rasti pamainą jam, bet dėl to turės nutarti klubo vadovai“, – teigė specialistas iš Kroatijos.

A. Glyniadakis dvejose pastarosiose „Lietuvos ryto“ rungtynėse nebežaidė.

Antradienį vilniečių laukia Europos taurės antro etapo atsakomoji dvikova namuose su Saragosos CAI (Ispanija) komanda. Praėjusią savaitę Lietuvos atstovai Ispanijoje patyrė gėdingą nesėkmę 60:94. Po šio mačo A. Petrovičius užsiminė, jog kai kurie krepšininkai turėtų susimąstyti apie savo žaidimą. Tiesa, A. Glyniadakis Saragosoje ant parketo išbėgęs nebuvo.

Į Vilnių graikas atvyko praėjusią vasarą iš „Astana“ (Kazachstanas) klubo. Šį sezoną Eurolygoje 32-ejų aukštaūgis vidutiniškai žaisdavo vos po 10 minučių ir pelnydavo 2,3 taško bei atkovodavo 1,7 atšokusio kamuolio.

„Lietuvos rytui“ iškritus į Europos taurės turnyrą, A. Glyniadakis per tris mačus aikštėje praleido vos pusantros minutės, per kurias niekuo nepasižymėjo.

Kuklūs vidurio puolėjo statistikos vidurkiai buvo ir Lietuvos krepšinio lygoje (7,1 taško, 3,4 atkovoto kamuolio) bei VTB Vieningoje lygoje (3,2 taško ir 1,2 atkovoto kamuolio).

Rungtynės tarp „Lietuvos ryto“ ir CAI krepšininkų „Siemens arenoje“ prasidės antradienį, 19 val.

„Esame kur kas geresnėje padėtyje nei praėjusią savaitę, kai Saragosoje žaidėme po ilgų kelionių. Turėsime įdėti žymiai daugiau energijos ir prisitaikyti prie varžovų gynybos, kadangi nuo derinio du prieš du jie ginasi kitaip nei visi. Jei laimėsime likusias trejas rungtynes, duodu 95 procentus, kad tęsime žygį Europos taurės varžybose“, – apie akistatą su CAI ekipa kalbėjo A. Petrovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)