Atsakomosios abiejų komandų rungtynės įvyks vasario 8 dieną Vilniuje, o į finalą paklius geresnį įmestų taškų santykį turėsianti komanda.

„Kibirkšties-VIČI“ komanda, kurios trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė leido vienodai pasireikšti visoms žaidėjoms, jau pirmame kėlinyje buvo įgijusios dviženklę persvarą ir savo pranašumą didino visas rungtynes.

Eurolygos mačui su Ispanijos klubu besiruošiančios vilnietės prieš atsakomąsias rungtynes susikrovė 18-os taškų pranašumą.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Sofija Aleksandravicius, kuri per 23 minutes pelnė 14 taškų, atkovojo 7 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Mantė Kvederavičiūtė pelnė 12 taškų, Greta Šniokaitė, Rima Valentienė, Vita Kuktienė ir Ieva Šimkutė (7 atk. kam.) po 9, Eglė Šniokaitė ir Ieva Krastina po 6, Marina Solopova – 5 (6 atk. kam., 7 rez. per.), Lina Pikčiutė – 2, o Hollie Mershon taškų nepelnė (4 rez. per.).

Kauno klube Eglė Vitkutė pelnė 15 taškų, Neringa Skadaitė – 14, o Jolanta Marmiemė – 12.

Kitas rungtynes „Kibirkštis-VIČI“ žais trečiadienį su Salamankos „Parfumerias Avenidas“ komanda iš Ispanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją