Jame – daugybė Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždžių, o sąraše lygiai pusė žaidėjų anksčiau nėra vilkėję savo šalies rinktinės marškinėlių.

Visas kandidatų sąrašas: LaMarcusas Aldridge, Carmelo Anthony, Bradley Bealas, Tysonas Chandleris, DeMarcusas Cousinsas, Stephenas Curry, Anthony Davisas, Dwightas Howardas, Andre Iguodala, Kyrie Irvingas, LeBronas Jamesas, Kyle Korveris, Davidas Lee, Kawhi Leonardas, Andrea Drummondas, Kevinas Durantas, Kennethas Fariedas, Paulas George, Blake Griffinas, Jamesas Hardenas, Gordonas Haywardas, Damianas Lillardas, Kevinas Love, Chrisas Paulas, Derrickas Rose, Klay Thompsonas, Russellas Westbrookas ir Deronas Williamsas.

JAV krepšininkai gins pasaulio čempionų titulą 2014 metais Barselonoje, Ispanijoje, vyksiančiame turnyre. Manoma, kad komandai nepadės ne viena žvaigždė. Jau anksčiau apie tai buvo prabilę L. Jamesas, C. Anthony ir Ch. Paulas.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)