Kanados klubas su 16 pergalių ir 15 nesėkmių užima ketvirtą vietą Rytų konferencijoje ir pirmauja Atlanto divizione. Toronto ekipa laimėjo penkerias pastarąsias rungtynes.

„Raptors“ generalinis vadybininkas Masai Ujiri, nežiūrint į Rudy Gay'aus išmainymą gruodžio pradžioje bei puikius komandos rezultatus, teigia, kad dar bent vienas ar keli žaidėjai gali palikti ekipą.

„Tęsiame komandos sudėties pajėgumo įvertinimą ir ieškome kelių jai sustiprinti, – teigia M. Ujiri. – Taip, aš nuolat kartoju šią frazę, gal tuo jau atsibodau, iš tiesų esame labai patenkinti, kaip „Raptors“ žaidžia pastaruoju metu. Norime sukurti kovingą kolektyvą, komandą, kuri gali laimėti ir dalyvauti atkrintamosiose varžybose. Tačiau jei tai nepavyks, privalome turėti atsitraukimo kelius bei galimybę įvykdyti pertvarkas.“

Anksčiau šaltinis Toronto klube buvo prasitaręs, jog nėra nė vieno žaidėjo, kuris negali būti išmainytas, tarp jų ir J. Valančiūnas, DeMaras DeRozanas ir Kyle'as Lowry.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)