„Noriu pasakyti, kad priešininkai atrodė stipriai. Buvo matyti jų trenerio braižas, ypač gynyboje. Jie mus spaudė po visą aikštelę, neleido daryti ką norėjome ir tai pabaigoje komandą išmušė iš vėžių. Jie turi gerą sudėtį, tuo jie naudojosi.

Jie spaudė Justiną Dentmoną, jis negalėjo visas rungtynes atsilaikyti prieš tokius žaidėjus. Tris kėlinius mes pralošėme, ketvirtame parodėme tą žaidimą, bet ir tai ne visai. Priešininkai tiek puolė, tiek gynėsi labai gerai ir pelnytai laimėjo“, - teigė treneris.


„Žalgirio“ gynėjas Šarūnas Jasikevičius po rungtynių buvo labai nusivylęs ir įvardino komandos žaidimą kaip katastrofišką.

„Buvo prastų rungtynių mums ir reguliariajame sezone, bet šiandien atrodėme visiškai išsibalansavę, be idėjos puolime, labai prastai atrodėme. Didelė pertrauka tarp rungtynių nėra pasiteisinimas, tuo labiau, kad per tą laiką galima ir pailsėti, ir padirbėti, įvesti kažkokių naujovių. Jei pertrauka turėtų įtakos, tai turėtų jaustis tik per pirmus kėlinius, kai būni pamiršęs žaidimo ritmą, o mums šiandien 40 minučių buvo absoliuti katastrofa“, - nusivylimo neslėpė Š. Jasikevičius.

Komandos lyderis Justinas Dentmonas taip pat nebuvo linkęs teisintis, gyrė varžovus ir optimistiškai žiūrėjo į ateitį.


„Pradėjome rungtynes gerai, pirmame kėlinyje leidome pelnyti tik 15 taškų, bet paskui sustojome. Teisėjų švilpukai nebuvo mums parankūs ir pradėjome pernelyg kreipti dėmesį į tai. Varžovai žaidė agresyviai ir tai mus išmušė iš vėžių. Žinojome, kad taip ir bus, bet jie žaidė kiečiau nei tikėjomės. Bandėme dar juos vytis, bet pirmoje rungtynių pusėje varžovus paleidus tokia persvara, sunku juos pasivyti antroje dalyje.

Nenorime teisintis, bet viskas susideda. Vaikinai po Kalėdų atostogų gal ir nebuvo praradę formos, bet mes tikėjomės kitokių rungtynių. Dabar turime savaitę pasiruošti kitam mačui“, - sakė jis.

Miuncheno „Bayern“ strategas Svetislavas Pešičius pasidžiaugė, kad jo auklėtiniai buvo taiklūs prie tritaškio linijos.

„Esu laimingas laimėdamas Lietuvoje, krepšinio šalyje. Šiandien žengėme į aikštę būdami motyvuoti, buvome švieži beveik 34 minutes. Pavyko sustabdyti J. Dentmoną, kuris yra puikus žaidėjas. Būtent komandinė gynyba daug ką lėmė, tai buvo viena iš pergalės priežasčių. Tai leido komandai įgyti pasitikėjimą ir iškovoti pergalę. Tikiu, kad tai pirma, bet ne paskutinė pergalė Miuncheno „Bayern“ komandai“, - po rungtynių Kaune sakė S. Pešičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)