Užkulisiuose kalbama, kad „Raptors“ gali nuspręsti laidoti šį sezoną ir tokiu būdu pakovoti dėl kuo aukštesnio šaukimo kitų metų NBA naujokų biržoje, kuri, prognozuojama, bus kaip reta turtinga talentų. Tokį galimą scenarijų lyg ir patvirtina Rudy Gay paslaugų atsisakymas bei tai, kad prieš porą dienų į Niujorką tik per plauką („Knicks“ persigalvojo paskutinę akimirką) nebuvo išsiųstas pagrindinis įžaidėjas Kyle Lowry.

Straipsnyje, pavadintame, „Raptors“ skrieja aukštai, bet siekia žemai“, rašoma, kad Toronto komandos vadovai yra pasiryžę sugriauti paskutiniu metu puikiai veikiantį „Raptors“ mechanizmą – Kanados atstovai laimėjo šešis iš paskutinių aštuonių NBA mačų, Rytų konferencijoje užimą ketvirtą vietą ir, jei atkrintamosios varžybos prasidėtų jau dabar, jie pirmame rate susitiktų su tikrai įveikiamu varžovu – Šarlotės „Bobcats“ klubu.

Nepaisant visko, pasak šaltinių, „Raptors“ dabar labai aktyviai dirba žaidėjų rinkoje – ir tikrai ne tam, kad sustiprintų savo sudėtį.

„Mes nežinome, ką jie („Raptors“ vadovai – DELFI) ruošiasi daryti. Galbūt jūs žinote ką nors daugiau?“, – retoriškai JAV žurnalistų klausė D. DeRozanas.

Tuo metu „Raptors“ treneris Dwane Casey net nesileido į kalbas apie galimą komandos pasidavimą šiame sezone.

„Aš net nekalbėsiu apie tai ir nieko neatsakysiu į šitą klausimą. Mūsų tikslas yra pergalės. Taškas“, – nukirto jis.

Panašu, kad tokios pat nuomonės kol kas laikosi ir patys „Raptors“ krepšininkai, kurie su 13 pergalių ir 15 pralaimėjimų daug kam netikėtai yra NBA Rytų konferencijos Atlanto diviziono lyderiai.

Šiame Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezone J. Valančiūnas sužaidė 28 rungtynes ir visas jas pradėjo starto penkete. 21 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas per susitikimą aikštelėje vidutiniškai praleidžia po 28 minutes, pelno 10,3 taško (50 proc. dvitaškiai, 77,3 proc. baudų), atkovoja 8,3 kamuolio (2,9 – puolime), atlieka 0,7 rezultatyvaus perdavimo, blokuoja 1,1 varžovų metimo ir suklysta 1,8 karto.

Jonas Valančiūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)