Tad Jonas šiemet turėjo pakankamai laiko šventiniam šurmuliui ir savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ pasidžiaugė radęs aukštesnę eglutę už save. „Pagaliau radau Kalėdų eglę, kuri yra aukštesnė už mane :) Su šventėmis!“, - prie pasidalintos nuotraukos parašė Jonas. Joje krepšininkas prie eglės pozuoja su pirkinių maišeliais.

Jonas Valančiūnas prie Kalėdų eglės

J. Valančiūnas kartu su kitomis Toronto sporto garsenybėmis švenčių proga pademonstravo ir savo vokalinius sugebėjimus. Klasikinę Kalėdinę dainą „Jingle Bells“ Jonas traukė kartu su kitais „Raptors“ krpšininkais, taip pat Toronto ledo ritulio ir futbolo komandose žaidžiančiais sportininkais.

Balsuokime už Joną

J. Valančiūnas šiais metais pretenduoja žaisti NBA visų žvaigždžių rungtynėse, kurios vyks 16 dieną Naujajame Orleane. Jaunasis uteniškis taptų vos antruoju Lietuvos krepšininku, kuriam pavyktų sudalyvauti šiame renginyje. Žydrūnas Ilgauskas buvo išrinktas į Rytų komandą 2003 ir 2005 metais. Šį sezoną NBA sukūrė nesudėtingą, socialiniais tinklais paremtą, balsavimo sistemą.

Už Joną galima balsuoti keturiais būdais:

1. Socialiniame tinkle „Facebook“: paliekant komentarą NBA puslapyje arba „Raptors“ komandos puslapyje . Komentare pakanka įrašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Balsuoti „Facebook“ galima kasdien.

2. Socialiniame tinkle „Twitter“: rašant žinutę būtinai parašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Persiųstos žinutės ir mėgstamos žinutės nesiskaičiuoja. Balsuoti „Twitter“ tinkle galima kasdien.

3. „Instagram“ puslapyje: siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai parašant „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Komentarai po draugų nuotraukomis nesiskaito – tai turi būti Jūsų išsiųsta nuotrauka. Balsuoti „Instagram“ puslapyje galima kasdien.

4. Oficialiame interneto puslapyje. Čia balsuoti taip pat galima kasdien.

Tarpiniai balsavimo rezultatai bus skelbiami gruodžio 26 ir sausio 2
bei 13 dienomis. Balsavimas vyks iki sausio 20 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)