„Norime padėkoti Gintarui už gerai atliktą darbą sunkiausiu ekipai laikotarpiu, kai vos per porą savaičių teko iš nieko sulipdyti visiškai naują komandą, kuriai pirmiausia buvo keliamas tikslas išlikti ir iki Naujųjų metų iškovoti vieną kitą pergalę. Kaip matome, pergalės buvo pasiektos, todėl „Utenos“ klubas yra labai dėkingas treneriui už didžiules jo pastangas ir linki jam visa ko geriausio būsimoje karjeroje“, - sakė „Utenos“ direktorius Rolandas Jarutis.

Pasak R. Jaručio, treneriui A. Vainauskui keliami tikslai toliau tęsti pradėtus darbus, gerinti komandos žaidimą ir stengtis kovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose, garsinant ne tik komandos, bet ir Utenos vardą.

Krepšinio trenerio karjerą Vilniaus „Lietuvos ryte“ pradėjęs A. Vainauskas 2004 metais pasuko į moterų krepšinį ir dirbo Algirdo Paulausko asistentu Vilniaus „Lietuvos telekome“, vėliau persikėlė į „Dinamo“ (Rusija) ir 2011 metais tapo vyriausiuoju šios komandos treneriu. Jo vadovaujama „Dinamo“ pernai laimėjo moterų „Eurocup“ taurės turnyrą. Vasarą dirbusio Rusijos nacionalinėje moterų krepšinio rinktinėje trenerio ir „Dinamo“ keliai išsiskyrė sezono pradžioje komandai nedemonstruojant tokio žaidimo, kokio tikėtasi.

G. Kručkausko vadovaujama „Utenos“ komanda iškovojo 2 pergales, patyrė 8 nesėkmes ir LMKL lygos čempionate užima septintą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją