„Turime stebėti, dėl kokių priežasčių nesugebame gerai pradėti rungtynių. Gali pasikeisti startinis penketas, nes mums tenka išeikvoti daug psichologinių ir fizinių jėgų besistengiant pasivyti varžovus. Tai jau vyksta keletą savaičių“, – teigė strategas.

Praėjusį sezoną „Raptors“ komanda 22 kartus keitė starto penketą, tuo tarpu šiemet jis pastovus – mačus visuomet pradėdavo Kyle‘as Lowry, DeMaras DeRozanas, Rudy Gay, Amiras Johnsonas ir Jonas Valančiūnas.

Manoma, kad pagrindiniai kandidatai pasitraukti iš „Raptors“ startinio penketo – A. Johnsonas ir J. Valančiūnas, kurie praėjusiame mače prieš Majamio „Heat“ ekipą žaidę mažiau nei po 18 minučių. Vieno iš jų vietą turėtų užimti Tyleris Hansbrough, prieš NBA čempionus žaidęs 25 minutes ir sulaukęs trenerio pagyrų, praneša tritaškis.lt.

Ar „Raptors“ treneris imsis permainų galbūt paaiškės jau šį vakarą. 20 val. Lietuvos laiku Toronto ekipa namuose stos į kovą su Denverio „Nuggets“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)