„LSU-Atletas“ (2/7) – „Pieno žvaigždės“ (5/3). Mačo pradžia nuo 19 val.

Kovingieji „LSU-Atleto“ studentai per pirmas penkerias sezono rungtynes iškovojo dvi pergales ir demonstravo pagyrų vertą žaidimą. Aistruolius žavintis ekipos kovingumas niekur nedingo, tačiau pastaruoju metu pergalės tapo retenybe.

Po pergalės rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“ Edo Nickaus auklėtinius ištiko keturių pralaimėjimų iš eilės serija. Trys iš jų patirti pačioje rungtynių pabaigoje.

Tiesa, namie visad pavojingi „LSU-Atleto“ krepšininkai ir antradienį galvos tik apie pergalę, priešingu atveju ekipa ir toliau turnyro lentelėje liks priešpaskutinė, dešimta.

Po keleto pralaimėjimų LKL čempionato pradžioje Rimanto Grigo treniruojami „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai surado pergalės receptą. Per pastaruosius penkis mačus pasvaliečiai iškovojo keturias pergales ir tik didžiulis pralaimėjimas „Nevėžiui“ (48:72) nemaloniai įsipaišė į sėkmingų rungtynių seriją.

Šiuo metu turnyro lentelėje Pasvalio komanda su penkiomis pergalėmis ir trimis pralaimėjimais žengia penktoje pozicijoje. Sėkmingos rungtynės Garliavoje leistų kvėpuoti aukščiau esančiam Kėdainių „Nevėžiui“ į nugarą.

„Dzūkija“ (2/5) – „TonyBet“ (7/1). Mačo pradžia nuo 19 val.

Mindaugo Lukošiaus atėjimas į „Dzūkijos“ klubą, sezonui jau prasidėjus, pabudino iš letargo miego LKL pirmenybes trimis pralaimėjimais pradėjusią komandą. Per pastarąsias ketverias rungtynes klubas iškovojo dvi pergales ir po truputėlį kyla iš turnyro lentelės dugno.

Čempionate su legionierių gvardija startavęs klubas pamažu keičiasi ir šiuo aspektu. Klubą paliko ne vienas užsienietis, o vietoj jų ekipą vien per praėjusią savaitę papildė trys perspektyvūs krepšininkai – Giedrius Staniulis, Eigirdas Žukauskas ir Tomas Lekūnas.

Su šviežiomis jėgomis ir namų sienų palaikymu buvusi paskutinė LKL pirmenybių ekipa žada būti pavojingu varžovu ir praėjusio sezono čempionato pusfinalio daltyviams.

Virginijaus Šeškaus treniruojami Prienų krepšininkai LKL čempionate žingsniuoja be didesnių staigmenų ir po aštuonių mačų yra iškovoję septynias pergales.

Tiesa, pastaruosiuose dviejuose susitikimuose „TonyBet“ turėjo daug vargo su LKL turnyro lentelės dugne esančiais „Lietkabelio“ ir „LSU-Atleto“ krepšininkais.

Pralaimėjimas Alytuje atimtų galimybę iš prieniškių puikuotis antroje pozicijoje čempionate, todėl V. Šeškaus kariauna dovanėlių varžovams nedalins.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)