Taip perėjimą komentavo klubo direktorius Eimantas Pūras.

„Žiūrėsime, kaip seksis jam, kada galės į rikiuotę sugrįžti traumuoti žaidėjai. Atskaitos tašku laikysime Naujuosius metus. Po jų spręsime, ką daryti toliau. Su E.Ežerskiu sutarėme, kad nedarysime kliūčių jo išvykimui, jei krepšininkas gautų viliojantį pasiūlymą iš užsienio dar iki Naujųjų“, - sakė klubo direktorius Eimantas Pūras.

Panevėžio publikai puikiai pažįstamas E. Ežerskis krepšininko kelią pradėjo 2004 metais, keletą sezonų gindamas tuometinės „Panevėžio“ ekipos garbę. Į gimtąjį miestą įžaidėjas sugrįžo 2009-2012 metų sezone, rungtyniaudamas „Techaso“ ekipoje.

Šį sezoną krepšininkas pradėjo Utenos „Juventus“ komandoje, kurią abipusiu sutarimu su klubo vadovais paliko šio mėnesio viduryje. Per sužaistas penkerias rungtynes LKL čempionate E. Ežerskis rinkdavo po 2,8 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio bei atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Lietkabelį“ sustiprinęs žaidėjas ekipoje turėtų debiutuoti pirmadienį LKL pirmenybių mače su Kauno „Žalgiriu“. Šiose rungtynėse „Lietkabeliui“ greičiausiai negalės padėti ir tik prie komandos prisijungęs Vaidas Kariniauskas, LKF taurės turnyro rungtynėse su „Telšiais“ čiurną susižeidęs Ryanas Olanderis ir vis dar traumas besigydantys Jokūbas Gintvainis ir Mantas Virbalas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)