„Sveikinimai Madrido krepšininkams. Jie visuomet žaidžia gerai, tačiau šiandien jiems buvo tobulos rungtynės. Šiuo metu „Real“ – geriausia komanda Europoje. Šį vakarą tiesiog negalėjome jų sustabdyti, o tai tapo dar sunkiau, kai padarėme net 21 klaidą“, – kalbėjo S. Štombergas.

Treneriui antrino ir Madride du sezonus žaidęs Martynas Pocius. Jo manymu - „Real“ kitame lygyje.

„Buvo smagu, tačiau kartu ir keista sugrįžti į „Real“ areną, kurioje praleidau du pastaruosius metus. Sutiktas buvau šiltai. Kalbant apie „Real“, galiu pasakyti, kad šis klubas – kitame lygyje. Tai geriausia komanda Eurolygoje. Ją nugalėti be galo sunku. Mūsų tikslas – iškovoti kelialapį į TOP-16 etapą. Privalome laimėti rungtynes, kurias galime, ir tikėtis žengti toliau“, – mintis dalijosi žalgirietis.

Tuo tarpu „Karališkojo“ klubo treneris Pablo Laso džiaugėsi iškovota pergale ir pratęsta sutartimi.

„Šiandien buvo labai geros varžybos. Laimėjome visus keturis kėlinius, tačiau esminis lūžis įvyko trečiajame. „Žalgiris“ turi gerų krepšininkų. Vienas iš jų Justinas Dentmonas, kuris praėjusią savaitę tapo naudingiausiu žaidėju, tačiau žinojome, kaip su juo susitvarkyti. Sunku pasakyti, ar mes šiuo metu geriausi, nes tiek individualiai, tiek komandiškai turime kur tobulėti“, – tikino strategas, kuris taip pat pasidžiaugė pratęsęs sutartį iki 2016-ųjų.

Madrido klubo lyderiai Rudy Fernandezas ir Sergio Rodriguezas pripažino, kad komanda demonstruoja puikią formą, tačiau akcentavo, kad ją išlaikyti nėra lengva.

„Žaidžiame aukštame lygyje. Turėtume būti laimingi, tačiau, kita vertus, negalime per daug džiaugtis. Išties mėgaujuosi žaisdamas šiame klube. Demonstruojame puikų krepšinį. Žaidimu grožimės ne tik mes, tačiau ir žiūrovai. Esame labai ambicingi, tačiau šį sezoną yra ir kitų gerai žaidžiančių ekipų, tad turime žygiuoti mažais žingsneliais“, – sakė 25 naudingumo balus surinkęs R. Fernandezas.

„Ne visada lengva išlaikyti tokią gerą formą. Visi norime žaisti gerai ir esame susikaupę visas rungtynes. Rungtyniaujame išties užsivedę ir gražiai. Eurolygos sezonas ilgas, taigi tokios varžybos yra svarbios, tačiau jų svarba gali sumenkti, jei susimausime ateityje“, – savo mintis dėstė S. Rodriguezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)