Tačiau nepaisant to, kad nuo ketvirtoje turnyro lentelės vietoje žengiančios Vitorijos „Kutxa Laboral“ ekipos vilniečiai atsilieka jau dviem pergalėmis, jie nepraranda tikėjimo, kad viską dar galima pakeisti.

„Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas pažymėjo, kad pirma ir antra mačo dalys buvo visiškai skirtingos.

„Sveikinimai „Panathinaikos“ su pergale. Pirmoje pusėje mes labai gerai gynėmės, bet to neužteko. „Panathinaikos“ irgi sustiprino gynybą ir sugebėjo pagauti savo žaidimo ritmą. Mes žinojome, kad po pertraukos to ir reikia tikėtis, bet mums nepavyko to išvengti ir aš dėl to esu labai nusivylęs. Turėjome atsakyti į jų intensyvų žaidimą ir neleisti jiems žaisti jų krepšinio“, – pastebėjo strategas.

„Turėjome galimybę išsivežti iš Atėnų pergalę, bet taip neatsitiko. Deja, padarėme daug klaidų ir leidome „Panathinaikos“ jomis pasinaudoti bei rasti savo tempą. Tačiau mūsų grupė yra keista, joje dar visko gali būti, todėl nemanau, kad mes jau esame eliminuoti iš kovos dėl TOP-16 etapo. Kausimės iki paskutinio mačo“, – teigė Andreasas Glyniadakis.

Tuo metu varžovų gretose laimingiausias žmogus buvo savo 36-tą gimtadienį šventęs Mike'as Batiste'as.

„Šįvakar buvo mano gimtadienis ir nenorėjau, kad vėliau prisiminčiau jį tik dėl to, jog būtume pralaimėję namuose. Mūsų prioritetas yra gerinti žaidimą ir išlaikyti aukštą lygį visas 40 minučių. Esame sukūrę puikią sistemą, turime gerą trenerį, bet žaidėjai viską turi vykdyti geriau nei tai darėme šiandien“, – sakė jis.

Kitas Eurolygos rungtynes „Lietuvos rytas“ žais lapkričio 28 d., ketvirtadienį, savo aikštėje su Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ klubu.

D grupės turnyro lentelė:

1„Maccabi“6402465-43610
2„Lokomotiv Kuban“5401370-3639
3„Panathinaikos“6303485-4639
4„Kutxa Laboral“6303460-4629
5„Crvena Zvezda“5203413-4137
6„Lietuvos rytas“6105424-4807

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)