22-ejų metų 205 cm ūgio G. Staniulis NKL buvo vienas „JAZZ-KTU“ klubo lyderių. Puolėjas per aikštelėje praleistas 30 minučių vidutiniškai pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 11,9 atšokusio kamuolio (geriausias rezultatas lygoje) ir surinkdavo po 12,5 naudingumo balų.

Buvęs „JAZZ-KTU“ krepšininkas pasižymėjo ne tik naudingu, bet ir efektingu žaidimu bei patekdavo beveik į kiekvienos savaitės gražiausių epizodų dešimtuką.

A. Udras grįžta į „Vilnių-MRU“, V. Trepočka – į „Radviliškį-Juodelius“

Du aukštaūgiai, praėjusiame sezone rungtyniavę NKL čempionate, grįžta į savo buvusias komandas. 21-erių metų 202 cm ūgio Antanas Udras jau šį savaitgalį apsivilks Vilniaus „Vilnius-MRU“ ekipos aprangą, o 32-ejų metų 200 cm ūgio veteranas Vaidas Trepočka dėl sutarties susitarė su Radviliškio „Radviliškiu-Juodeliais“.

A. Udras į Vilniaus komandą grįžta iš Prienų „TonyBet“. LKL pirmenybėse krepšininkas sužaidė dvejas rungtynes, aikštėje praleido po 11 minučių, pelnė po 5,5 taško ir atkovojo po 2 kamuolius. Praėjusiame sezone A. Udras buvo vienas „Perlo-MRU“ lyderių. Per rungtynes NKL čempionate aukštaūgis rinko po 14,2 taško, atkovojo po 8,4 atšokusio kamuolio, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo po 0,4 varžovo metimo.

V. Trepočka šį sezoną pradėjo regionų krepšinio lygos (RKL) rungtyniaujančioje Panevėžio „Bangenės-Aiveros“ komandoje. Per 7 rungtynes centras rinko po 16,6 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir atliko po 1,1 rezultatyvų perdavimą. Praėjusiame sezone, atstovaudamas Radviliškio komandai, puolėjas rinko po 13,4 taško, atkovojo po 4,2 kamuolio ir atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)