- Kodėl Jums tokios svarbios lenktynės dėl čempionų titulo?

- O tai ką aš čia veikiu? Svarbios, nes niekada nesustoju pusiaukelėje link užsibrėžto tikslo. Eisiu iki pabaigos.

- Kodėl po savo atėjimo į komandą nustatėte penkerių metų laikotarpį?

- Žinote, tai pagrindžia Vladimiro Lenino penkmečio planas. Tai ne itin gerai veikė sovietinėje ekonomikoje, tačiau, tikiuosi, gerai suveiks čia.

- Ką galite atsakyti sirgaliams ir žurnalistams, kurie Jus kritikuoja, sakydami, kad čempionų titulo negalima nupirkti?

- Sutinku su jais šimtu procentų. Neįmanoma nupirkti čempioniškos komandos, nes jei nori tapti tikru čempionu, turi būti suderinti keli faktoriai. Žinoma, pinigai, plius jums būtini geriausi žmonės tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Turite aistringai trokšti tapti čempionu. Būtina komandinė dvasia. Ir, žinoma, privalote atlikti milžinišką darbą.

DELFI primena, kad šį tarpsezonį „Nets“ pasistiprino tokiais žaidėjais kaip Paulas Pierce'as, Kevinas Garnettas, Andrejus Kirilenka, Jasonas Terry ir kiti.

Jie, prisijungė prie Derono Williamso, Joe Johnsono ir Brooko Lopezo, suformavo vieną iš pajėgiausių komandų NBA lygoje, tačiau sezoną pradėjo tik viena pergale per trejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)