„Džiaugiuosi, kad mano neplanuotas debiutas vyriausiojo trenerio poste buvo pažymėtas pergale. Aišku, kaip ir kiekvienam treneriui norėjosi laimėjimo didžiule persvara, tačiau manau, kad pergalė po atkaklios kovos taps didžiuliu teigiamų emocijų užtaisu“, – po sėkmingų rungtynių kalbėjo M.Brazys.

Du Brazių šeimos atstovai prisijungė prie Panevėžio „Lietkabelio“ komandos sunkiu ekipai laikotarpiu. 2013/2014 m. sezoną Aukštaitijos miesto klubas pradėjo septyniais pralaimėjimais iš eilės – trys iš jų buvo patirti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), keturi – Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionate.

Kaip bebūtų, naujasis „Lietkabelio“ trenerio asistentas pripažįsta, kad nepaisant ilgo pralaimėjimų šleifo, komandoje vyrauja puikios bei darbingos nuotaikos.

„Atvykus į klubą, radome darnų kolektyvą. Krepšininkai, visų pirma, puikūs kaip žmonės, netgi per geri. Jie noriai dirba treniruočių metu, įdėmiai klauso ir prašo patarimų. Būtent dėl šių žaidėjų savybių ir pavyko laimėti rungtynes, nors vienu metu ir turėjome dviženklį deficitą. Labai džiugina, kad vyrai parodė charakterį ir padovanojo sirgaliams tiek gerų emocijų rungtynių pabaigoje“, – teigiamas žaidėjų savybes kaip raktą į pergalę įvardijo M.Brazys.

Į Panevėžį atvykęs Algirdo Brazio sūnus pastaruosius šešerius metus dirbo Kauno „Žalgirio“ trenerių štabe, kuriame buvo atsakingas už oponentų žaidimo analizavimą. Anot paties Mindaugo, galimybė dirbti „Lietkabelyje“ yra naujas karjeros posūkis, kurio jis labai laukė.

„Žalgiryje“ dirbau skautu, buvau labai išsiilgęs kūrybinio darbo. Norėjosi kilti aukščiau, tad negalėjau nepasinaudoti galimybe dirbti „Lietkabelyje“. Mano noras prisijungti prie klubo netgi buvo didesnis nei tėčio, todėl gavosi tokia situacija, jog dirbti Panevėžyje jį prikalbinau aš“, – juokėsi tik ketvirtadienį naujuoju „Lietkabelio“ komandos nariu tapęs M.Brazys.

Kitas išbandymas Algirdo Brazio treniruojamos ekipos laukia lapkričio 5-ąją dieną, antradienį. Panevėžio krepšinio klubas žais Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes namuose su Kauno raj. „LSU-Atletu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)