„Tos kovos labiausiai užgožė mūsų laimėjimą. Praėjus savaitei po čempionato visa spauda rašė ne apie mūsų iškovotus sidabro medalius, o apie tuos pykčius. Atrodo, kad mūsų pasiekimas – antra vieta – nebuvo toks jau išskirtinis“, – apmaudo neslėpė J. Mačiulis.

Paklaustas, kaip pats vertina kilusį skandalą, vienas nacionalinės komandos lyderių išliko diplomatiškas ir tvirtino nenorintis gilintis į tai, kas įvyko.

„Galbūt federacijos viduje kažko buvo per daug, bet kas liečia rūpinimąsi žaidėjais, tai buvo daroma aukščiausiu lygiu. Atėjus Mindaugui Balčiūnui rinktinė iš viešbučio „Žilvinas“ persikėlė į „Vanagupę“, gavome geriausias sąlygas. Anksčiau to tikrai nebuvo“, – pokalbyje su BasketNews.lt prisiminė J. Mačiulis. – Kai patyriau traumą, Mindaugo iniciatyva buvau operuotas Lietuvoje, mane prižiūrėjo rinktinės medikai, o federacija sudarė visas sąlygas tą 2011-ų vasarą būti šalia komandos. Man gaila, kad toks žmogus išeina. Esu jam dėkingas, kad leido būti šalia rinktinės, kai man buvo sunku, ir viskuo pasirūpino. Galbūt tai išeis į gera, tačiau kaip bus, pamatysime ateityje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)